Докато полицията обяснява как взема крути мерки и се бори с

...
Докато полицията обяснява как взема крути мерки и се бори с
Коментари Харесай

Превенция ли? Поредна хвалба на младеж, километражът му закова над 100км/ч. в центъра на Пловдив

Докато полицията изяснява как взема крути ограничения и се бори с пътния травматизъм, младежите им натриват носа и гордо се хвалят в обществените мрежи, какъв брой може да вдигне автомобилът им и то в града. Поредният видеоматериал бе изпратен до медията ни, а в него се вижда по какъв начин  пловдивчанин е качил клип в историята си и лудо натиска педала на газта. Въпреки,че не е снимал километража, може да се забележи по какъв начин стрелката минава към 100  км/ч., а от звука, който издава автомобилът, по всичко проличава, че колата се движи много бързо. Едва ли младокът не знае, че по този сектор позволената оптималната скорост е 50 км/ч.,но все пак си разрешава да гази закона.
Прочетете още
Клипът е качен от Facebook профил на име „ Стандартаа майнаа ”, само че не е ясно кой тъкмо кара автомобила, момчето зад профила или негов другар. Негов профил също попада на сторито под името- @barsanov94. От информация в този акаунт се вижда, че момчето е фен на колите.  Надяваме се полицията да откри дали той или негов непосредствен кара безумно из града и създава  предпоставки за тежък случай.



Видеото в мрежата възмути сигнализиращия четец, изключително на фона на зловещата злополука, в която юноша почина, както и другарка му, врязвайки се с 200 км/ч в няколко дървета по бул. „ Руски ”. Двама други, пътували на задната седалка- момче и момиче бяха с заплаха за живота. Тъжна история, от която явно никой не си е взел поука.

 „ Кога ще си поемат отговорността? Това за хвалене ли е да караш с 100+ в центъра на Пловдив? Вземете ограничения преди да ни избият, преди да почернят всички! ” написа нашият четец.

TrafficNews желае да означи, че ежедневно постъпват сигнали до редакцията, предружени с видеоматериал за превишаване на разрешената скорост и шофиране с над 100  км/ч. Това наподобява е новата рискова мода измежду младите, а в този момент е ред на способените институции да не си подмятат топката, а причинителите да бъдат открити и осъдени.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР